Inleiding


Als beginnende huwelijksfotograaf back in 2018 is het niet evident een buitenlands huwelijk te mogen vastleggen.

Een van de meest memorabele avonturen die ik mocht documenteren, was het huwelijk van Hanne en Marco. Deze twee zielen gaven elkaar het jawoord in het adembenemende Valencia, gevolgd door een bruisende strandparty in Cullera en een groots feest in het betoverende Thor Park in Genk. Laat me je meenemen op deze onvergetelijke reis vol liefde, gelach en blijvende herinneringen.


Huwelijk in Valencia


Valencia, de stad van liefde en passie, was het decor voor de liefdesceremonie van Hanne en Marco. Als huwelijksfotograaf was ik getuige van de intieme momenten, de zachte blikken en de oprechte geloften die de basis legden voor hun levenslange reis samen. De pittoreske straten van Valencia dienden als het perfecte decor voor romantische foto's, en ik was vastberaden om de unieke energie van deze stad vast te leggen in elk beeld.

Van de betoverende architectuur van de oude stad tot de bloemrijke parken, elke locatie in Valencia voegde een vleugje magie toe aan de fotoreportage. Hanne straalde in haar prachtige trouwjurk, terwijl Marco vol trots naast haar stond. Het was een viering van liefde, cultuur en de eerste stappen van een nieuw avontuur.


Beach Party


De dag nadien was er een afterparty op het mooie strand van Cullera.

Cockatails, mojito's en fake plak tattoo's maakte het plaatje compleet.


Thor Park


Een paar maanden na het fantastische huwelijk in Spanje voor de intieme kring, was er een mega groot huwelijksfeest in het Thor Park in Genk.

En wow wat een zalige locatie ook om hier als huwelijksfotograaf beelden te mogen vastleggen.